Algemene Voorwaarden:

 

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle fotografie door Photomoments4you. Bij het boeken van een fotoshoot of een complete reportage gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, die u hieronder kunt nalezen.

 

Foto's:

U kiest photomoments4you als fotograaf, photomoments4you is vrij om de artistieke kennis en inzicht in de fotoreportage toe te passen. TIP: bekijk dus vooraf de portfolio.

Uit iedere fotoreportage wordt een selectie gemaakt van de foto's. photomoments4you zal een selectie maken naar inzicht van photomoments4you de beste foto's. U kunt dus geen beroep doen op foto's die volgens photomoments4you niet geschikt zijn om te tonen.

Foto's worden NA betaling per We-Transfer naar u toegestuurd, mocht u de foto's op usb stick willen ontvangen dan kan dit tegen een meerprijs. Photomoments4you is niet aansprakelijk voor post dat niet aankomt, u kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om de usb stick te komen afhalen.

 

Betalingen en levering:

 

Foto's worden afgeleverd op de afgesproken manier en binnen het afgesproken tijdsduur ( dit zal 1 tot 2 weken zijn). Mits de gehele betaling binnen is. Mocht er plotseling iets gebeuren waardoor de levering vertraging oploopt dan kan photomoments4you hier niet aansprakelijk voor worden gesteld. Uiteraard wordt u hier dan zsm van op de hoogte gesteld.

 

Cadeaubonnen:

 

U kunt een cadeaubon komen vanaf 15 euro of een door u te bepalen bedrag. De cadeaubon kan niet retour worden genomen en ingewisseld worden voor geld. De bon is 1 jaar geldig vanaf de datum van uitgifte en uiteraard alleen bij photomoments4you te besteden. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om binnen de tijd een afspraak te maken.

 

Afspraak verzetten:

 

U kunt uiterlijk tot een week voor de gereserveerde datum annuleren zonder kosten.

 

Auteursrecht:

 

-  Het auteursrecht van de foto berust te alle tijde bij photomoments4you.

-  Bij het leveren van de foto's heeft de klant het recht tot reproduktie voor eigen gebruik.

-  De klant mag de foto's voor prive gebruik op social media plaatsen. Hierbij moet ten alle tijden vermeld worden dat de foto's 

   door photomoments4you gemaakt zijn.

-  Het is niet toegestaan om foto's naar fotowedstrijden te sturen zonder toestemming te vragen aan photomoments4you.

 

Bewaren bestanden:

 

Bestanden worden 2 maanden bewaard vanaf het moment van het verzenden.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het maken van back-ups.

In een later stadium is het niet meer mogelijk foto's op te eisen.

 

Annulering of ziekte fotograaf:

 

Bij annulering of overmacht van de fotograaf wordt u zsm op de hoogte gebracht. U heeft dan de volgende keuze:

 

-  U kiest ervoor dat photomoments4you een andere fotograaf voor u regelt, indien mogelijk. Hier kunnen geen rechten en/of 

   garanties aan worden ontleend.

   Photomoments4you kan niet aansprakelijk worden gesteld voor evt conflicten die zouden kunnen ontstaan; hier gaan we niet 

   vanuit.

-  U kunt er ook voor kiezen het contract te ontbinden uiteraard krijgt u dan uw geld terug.

 

Disclaimer:

 

Photomoments4you is niet aansprakelijk voor enige schade die de klant kan lijden.

Photomoments4you is niet aansprakelijk voor foute of slechte afdrukken van andere partijen.